Waarom vrij werk? Omdat sommige onderwerpen gezien moeten worden.
 Om meer awareness te creëren.
Om iets bij te kunnen dragen aan de maatschappij. 
Om de mooie dingen in de wereld te laten zien.

Projecten
Vrij Werk

Portfolio

Daklozen in Rdam

Care Leavers Project

Ik spreek mezelf het liefst uit in beeld.
Ik ben geen schrijver, ik vergeet leestekens en ik maak veel fouten.
Toch weerhoud dit mij niet om te schrijven. Want sommige dingen moeten verteld worden. 
Maar kijk vooral naar wat ik wil zeggen.

Voor het Care Leavers project waren ze opzoek naar een fotograaf. Aangezien het fotograferen van daklozen al heel lang op mijn lijstje staat heb ik mezelf als vrijwilliger direct aangemeld. Ze hadden geld ingezameld om spullen te kopen zoals Slaapzakken, Handschoenen en sjaals. Voor daklozen in Rotterdam. 
Wat mij meteen opviel was dat de meeste niks wilde aannemen omdat ze vonden dat andere het harder nodig hadden. Eigenlijk was het praatje en een bakje thee meer dan genoeg. 
Sommige hadden er zelf voor gekozen deze namen ook niks aan. Andere barste uit in tranen zo dankbaar. Een vrouw bezorgen mij een traan. Ze zat daar met haar 2 plastic tasjes. Slecht horend, blind aan een oog. Maar een glimlach van oor tot oor. Ook zij nam niks aan. Ze had namelijk genoeg. Owww man wat kwam deze binnen. Super vrolijk en positief. En allemaal wenste zij ons fijne feestdagen. Wat werd ik even met mijn voeten op de grond gezet. Zoveel dankbaarheid met niks was heel bijzonder. We hadden kaartje bij ons met lieve teksten. En deze werden met veel liefde ontvangen. Het lijkt misschien een ver van je bed show. Maar het kan jou ook overkomen.  Gelukkig zijn er organisaties die zich hier hard voor maken. 
Ook deze mensen zijn belangrijk in de wereld en doen er toe. 

Informatie

BOEK NU

'Klaar om jouw mooiste moment te laten vastleggen?'

Let's make magic.